Morgenmusik

Morgenmusik for den helt rette stemning!

akustisk musik til bryllup og event

Copenhagen Winds til sølv- eller guldbryllup!

Vi er tre professionelle musikere der alle er uddannet på Det kgl Danske musikkonservatorie og til daglig spiller i Det kgl. Kapel, Cph Phil hele Sjællands Symfoniorkester samt Den kgl. Livgardes Musikkorps. 
Vi spiller i smoking og høj hat og vi medbringer sangtekster til alle gæsterne til sangene udenfor. 
Vi spiller naturligvis også indenfor og byder parret op til brudevals til sidst.

 

Morgenmusik
Bredt repertoire

Morgenmusik med stil

Skab en unik og stemningsfuld oplevelse ved jeres sølvbryllup med vores ekstraordinære musikensemble. Alle vores musikere er uddannet på landets førende musikkonservatorier og er i dag aktivt involveret i professionelle symfoniorkestre. Dette betyder, at I får adgang til nogle af landets absolut bedste musikere inden for deres fag.

Vores ensemble tilpasser sig lejligheden og skaber en musikalsk rejse gennem tid og genre, fra klassiske mesterværker til nutidens hits. Vi forstår, at jeres sølvbryllup er en særlig begivenhed, og vores mål er at berige den med enestående musikalsk kvalitet.

Vi tilbyder ikke blot en koncert, men en skræddersyet musikoplevelse, hvor vores erfarne musikere skaber den ideelle lydkulisse til jeres fejring. Lad os sammen gøre jeres sølvbryllup til et mindeværdigt kapitel i jeres liv med musik, der rammer hjertet og sjælen.

Vi kommer til dig

Hornmusik skal der til!

Kontakt os i dag for at diskutere, hvordan vi kan bidrage til at gøre jeres sølvbryllup endnu mere unikt og uforglemmeligt med vores enestående musikalske ekspertise.

Book idag herunder: 

Oftes stillede spørgsmål

Vores priser er baseret på flere faktorer - 

hvor mange musikere du ønsker, arrangementets varighed, mængden af musik og behovet for evt. en arrangør. Der pålægges desuden transportomkostninger for arrangementer uden for Storkøbenhavn. Send os gerne en e-mail eller ring og få en snak hvis I har spørgsmål om priser.

• Vi møder alle gæsterne 10-15 minutter før den aftalte tid, for at dele sange ud. 

• Copenhagen Winds starter med at spille til den atalte tid,  hvor vi plejer at lægge ud med to vers af, I østen stiger solen op. Efter det tager vi to vers af, Det er så yndigt at følges ad, hvor vi håber på at se brudeparret i døråbningen. Vi slutter af med et enkelt vers af Benny Andersens, Om lidt er kaffen klar, som dermed ligger op til at vi skal have kaffe indenfor. 

• vi går selvfølgelig også gerne med indenfor og efter alle folk har fået en kop kaffe og måske et rundstykke så stiller vi os op igen og spiller et par numre mere. Hvis man har nogle specielle ønsker så tager vi også gerne imod det.

• Hele vores indslag slutter af med at vi byder parret op til brudevals og spiller en skålesang til sidst.

Den mest almindelige bestilling til morgenmusik  er en trio bestående af en trompet, horn og basun. Vi kan også tage ud en enkelt mand eller kvartet men vi anbefaler 3 mand. 

Scroll to Top